Šatori i zračni objekti

Moderni, brzo i lako sastavljajući pneumatski šatori za događanja i promocije!

Zastupnici smo za šatore marke Axion koja izrađuje pneumatske šatore, te razne zračne objekte za promocije i događanja – tube, slavoluke, sjedala i stoliće, plivajuće objekte i sl.

Pneumatski šatori Axion revolucionarni su reklamni alat koji svojim izgledom plijeni pažnju na događanjima, sajmovima ili nekim drugim promidžbenim aktivnostima.

Struktura šatora je čvrsta, ne sadrži konstantno upuhivanje zraka u strukturne dijelove šatora, već se zrak kod sastavljanja upuše ručnom ili električnom pumpom za zrak, i tako ostaje do rastavljanja šatora. Stoga su šatori tihi, ne ovise o električnoj energiji, mogu se koristiti za unutarnje i vanjske prostore. Treba otprilike 10 minuta da se takav jedan šator sastavi ili rastavi na željenoj poziciji.

 

 

Zračni objekti kao reklama, a stanu u torbu!

U suradnji s markom Axion, a i sami izrađujemo zračne objekte za prezentacije i promocije brendova. Zahvaljujući iskustvu stvaranja trodimenzionalnih maskota za odjenuti iskristili smo to dragocjeno iskustvo i proširili našu proizvodnju na objekte napuhane zrakom.

Ti se objekti napuhuju i tako stoje s kontinuiranim upuhivanjem zraka. Potrebno je također oko 10 minuta da se objekt napuni zrakom ili ispuše nakon što se uključi na dovod električne energije i osigura sigurnosnim konopima koji služe da se objekat ne naginje na stranu. Zračni objekt dolazi u torbi u kojoj je i ventilator za upuhivanje zraka, konopi s kopčama i sl. Mogu biti i upotpunjeni s raznim dodacima kao svjetlo, balastne vreče, zaštitna platna i sl.

Napravljeni su od poliflex i inflatex tkanina namjenjenih baš za prozvodnju takvih zračnih objekata. Veličina objekata ovisi o dizajnu i željama kupaca.


Zastupnici smo marke AXION šatora i zračnih objekata!

Za više informacija posjeti --> AXION4EVENT

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok